ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέλος EUMEPS  EUMEPS    Μέλος ΣΕΧΒ  ΣΕΧΒ

                                                 

Αρχική ΤΑ ΜΕΛΗ Τακτικά Μέλη Παραγωγοί EPS Παραγωγοί EPS ανά εφαρμογή

banner melh

ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.

thermoplastikiΗ ΘΕΡΜΟΠΛΑΣΤΙΚΗ Α.Β.Ε.Ε.ιδρύθηκε το 1972. Σήμερα στεγάζεται σε κτιριακές εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 47.500 τ.μ., οι οποίες βρίσκονται σε ιδιόκτητα οικόπεδα συνολικής έκτασης 198 στρεμμάτων στον Αμυγδαλεώνα και στο Πολύστυλο Καβάλας. Τα κτίρια καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του εργοστασίου όσον αφορά την παραγωγή, αποθηκευτικούς χώρους και τις διοικητικές υπηρεσίες. Στα προϊόντα της εταιρείας συγκαταλέγονται τα:

  • Συνθετικά (uPVC) κουφώματα
  • Κουφώματα αλουμινίου
  • Ολοκληρωμένα συστήματα ρολού/ γκαραζόπορτας
  • Ξύλινες εσωτερικές πόρτες
  • Πόρτες ασφαλείας
  • Υλικά δόμησης-συνθετικές επενδύσεις οροφών/ τοίχων
  • Προϊόντα διογκωμένης πολυστερίνης (EPS)
  • Προϊόντα εξηλασμένης πολυστερίνης (XPS)
  • Κάγκελα αλουμινίου

Ο υπερσύγχρονος ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός (CNC, H/Y), ο οποίος ανανεώνεται συνεχώς σε συνδυασμό με το έμπειρο τεχνικό προσωπικό και το αναπτυξιακού χαρακτήρα management της διοίκησης, της δίνει το προβάδισμα στην παραγωγική δυνατότητα εντός του Ελλαδικού χώρου και την τοποθετεί σε ανταγωνιστική θέση με εφάμιλλες εταιρείες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η πολυετής συνεργασία της εταιρείας με καταξιωμένους Ευρωπαϊκούς οίκους κατασκευαστών πρώτων υλών Kömmerling, Schüco, GU, δίνει την εγγύηση υψηλής ποιότητας τελικού προϊόντος. Από το 1992 διαθέτει στην Ελληνική αγορά ποικιλία τύπων συνθετικών κουφωμάτων και στον κατασκευαστικό χώρο του αλουμινίου σύμφωνα με τις πιο αυστηρές γερμανικές προδιαγραφές. Η θερμομονωτική, ηχομονωτική, και λειτουργική συμπεριφορά των προϊόντων αλλά και η υψηλή και διαχρονική αισθητική γίνονται γνωστά εντός και εκτός του Ελλαδικού χώρου πρωτίστως από τους πλήρως ικανοποιημένους πελάτες μας.

Η πολιτική ποιότητας της εταιρείας πιστοποιείται από τις αρχές του 2000 με το σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά τα πρότυπα TUV ISO9001:2000/ EN ISO9001:2000, ΕΛΟΤ 1801:2002. Η συμμόρφωση δε στις Ευρωπαϊκές απαιτήσεις ασφάλειας και υγείας πιστοποιείται από τις αρχές του 2008 με τη σήμανση CE. Ένα άρτια οργανωμένο δίκτυο αντιπροσωπειών και υποκαταστημάτων ανεπτυγμένο σε όλη την Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πόλεις, αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση τεχνο-οικονομικών μελετών, τοποθετεί τα προϊόντα μας, και παρέχει υπηρεσίες after-sale service αναπτύσσοντας έτσι μία σχέση φιλίας και εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας.

Προϊόντα

Θερμομόνωση: EPS 50, EPS 60, EPS 80, EPS 100, EPS 150, EPS 200

Εξωτερική θερμομόνωση: EPS 80, EPS 100, EPS 200

Neopor: EPS 80, EPS 100 

Συσκευασία


Στοιχεία
ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΩΣΤΗΣ ΜΠΑΛΟΓΛΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΑΜΥΓΔΑΛΕΩΝΑΣ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΠΕΡΙΟΧΗ: 64012 ΚΑΒΑΛΑ
ΝΟΜΟΣ: ΚΑΒΑΛΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2510 - 391706
ΦΑΞ: 2510 – 391087, 391913
EMAIL: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
WEBSITE: www.thermoplastiki.gr 

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 23 Μάιος 2013 13:19)