ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μέλος EUMEPS  EUMEPS    Μέλος ΣΕΧΒ  ΣΕΧΒ

                                                 

Αρχική ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ

banner tekmiriosi

Τεκμηρίωση


Ο Σύνδεσμος έχει στη διάθεση του σημαντικό όγκο βιβλιογραφίας που αφορά το υλικό της διογκωμένης πολυστερίνης. Το υλικό αυτό προέρχεται από την Ελλάδα, την Ευρώπη και τις Η.Π.Α. και είναι διαθέσιμο στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα.

Στην ενότητα αυτή μπορείτε να ενημερώνεστε συνεχώς για τις εξελίξεις στην τεχνολογία του EPS. Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε πολύ ενδιαφέροντα ενημερωτικά έντυπα τεχνικού περιεχομένου, καθώς επίσης τα διαφημιστικά – ενημερωτικά φυλλάδια που έχει εκπονήσει και εκδώσει ο Σύνδεσμος.

Επίσης μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε τις παρουσιάσεις που αφορούν την εξωτερική θερμομόνωση, τον γεωαφρό, τη σεισμική μόνωση, τις θεμελιώσεις και γενικότερα όλες τις εφαρμογές της διογκωμένης πολυστερίνης.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή χρειάζεστε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση, την εφαρμογή, τις ιδιότητες ή τα χαρακτηριστικά της διογκωμένης πολυστερίνης, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τον κ. Παντελή Πατενιώτη στο τηλέφωνο: 2106049306 ή στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .  

Τελευταία Ενημέρωση (Πέμπτη, 03 Μάιος 2012 16:42)